3 gode råd til dig med kurver

Plus sizew model poserer foran havet

Hvis du er buttet eller kurvet, har du sikkert oplevet, at det kan være svært at finde noget tøj, der sidder rigtig godt på dig. Dels kan det være svært at finde noget tøj, der overhovedet er stort nok. Det er ofte som om, at tøjfirmaerne glemmer, at når de går op i størrelse, skal de også lave mere plads til numse, bryster og lår. Derudover er der meget af tøjet, der vil se godt ud på en tynd model, men som ikke klæder en, når det kommer op i en større størrelse.

Mange buttede eller kurvede kvinder har også nogle områder af deres krop, som de ikke har lyst til at vise frem. Det kan for eksempel være deres mave, lår eller overarme. Vores kultur er så fokuseret på tynde kvinder, at der er mange buttede kvinder, der bliver alt for selvbevidste, når det kommer til at vise deres krop frem. Vi har samlet tre gode råd til dig, der er buttet eller kurvet, så du nemmere kan navigere i en verden med fokus på tynge og slanke mennesker.

Plus sizew model poserer foran havet

Du kan godt gå i kjole, selvom du er buttet

Der er nogle, der helst vil undgå at gå i kjole, når de er buttede. Det skyldes ikke mindst, at de ikke bryder sig om, at deres lår gnider mod hinanden, når de går. Det kan dog nemt undgås ved, at du tager et par korte leggings, et par cykelshorts eller lignende indenunder. På den måde kan du nemt se pæn og feminin ud i en kjole, mens du ikke har problemet med, at huden bliver slidt af dine inderlår, fordi de gnider mod hinanden.

Når du har kurver og skal finde en kjole, er det en god ide, at du vælger en, der går ind i taljen. Selvom du ikke har særlig meget talje, vil det alligevel få det til at se ud som om, at du har. Det er ikke en god ide at vælge en kjole, der er skåret under brystet. Det kan være meget behageligt, fordi du så føler, at din mave helt er skjult, men du kan nemt komme til at se gravid ud i sådan en kjole. Det er heller ikke en god ide at vælge en helt løstsiddende kjole. Det får dig til at virke større, end du er.

Vælg smykker og sko, der passer til din personlighed

Det kan lyde som et banalt råd, men når der ikke findes så meget tøj til kvinder med former, kan de nemt komme til at gå i det samme tøj. Det kan derfor være en god ide at gøre din stil mere personlig ved at gå med smykker og sko, der fremhæver den type, du er. Det kan være store halskæder eller ørenringe. Det trækker også fokus hen på dit ansigt og ikke på din mave eller din numse, som du måske ellers er bange for.

Der findes så mange forskellige sko, og heldigvis er det nemt at finde nogle, der kan vise din personlighed frem.

Jeans er også for dem med kurver

Buttede kvinder har en tendens til at opgive jagten på pæne jeans. I stedet slår de sig til tåls med andre former for benklæder eller går kun i leggings, fordi det er behageligere. Men der findes jeans, der sidder godt på kvinder med kurver. Det handler bare om at finde dem. Når du har fundet dem, er det dog guld værd. Jeans kan bruges både til hverdag og fest – og med den rigtige top kan du komme til at ligne en million i dem. Det kan være en god ide, at du køber flere par, når du finder et par pæne jeans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *