7 Ting du skal sikre dig af dit kontorfællesskab i København

Kontorfællesskab københavn

Der er mange gode grunde til at blive en del af et kontorfællesskab i København. For at sikre dig det helt rigtige match mellem kontorfællesskab og din person/din virksomhed, er der dog en del ting, det er godt at sikre dig, inden træffer din beslutning. Herunder syv aspekter, det er godt at være opmærksom på, når du skal lokalisere det helt rette kontorfællesskab i København.

1) Hvor centralt skal det være?

Der er stor forskel fra det ene til det andet kontorfællesskab i København. En af forskellene er naturligvis beliggenheden. Her er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du ønsker at få kontor i et kontorfællesskab i København K, i et af brokvarterene, på det charmerende Frederiksberg eller i byens udkantsområder?

Alle beliggenhederne har deres fordele og ulemper. Eksempelvis har en beliggenhed i city den fordel, at alt ligger tæt på alt, der er god offentlig transport og mange smukke, historiske bygninger. Dog er priserne i denne del af byen ofte i den meget høje ende, og det kan typisk også være vanskeligt at finde parkeringspladser.

2) Kreativt og innovativt fællesskab

Ønsker du at være en del af et kontorfællesskab med særlig vægt på kreativt arbejde og iværksætteri, finder du i København rigtig mange løsninger. Mange inden for de kreative brancher vælger at få plads i et kontorfællesskab i disse år – ikke kun for at spare penge, men også for at blive inspireret og kunne sparre med andre iværksættere og kreative mennesker.

3) Fleksibelt kontorfællesskab – København har løsningerne

Ønsker du et kontorfællesskab, der er fleksibelt – hvor det er muligt for din virksomhed at vokse? Det er i dag nemt at finde et kontorfællesskab i København, der matcher ethvert behov. I mange kontorfællesskaber er det for eksempel muligt, gradvist at kunne få større lokale, i takt med at virksomheden vokser.

4) Møbleret kontorfællesskab?

Mange kontorfællesskaber i hovedstaden tilbyder møblerede kontorpladser eller kontorer. Et møbleret kontor giver en stor frihed, da du ikke behøver at tænke i indretning, og heller ikke behøver at arrangere en flytning, hvis du på et tidspunkt skal opsige lejeaftalen.

5) Hvor høj en grad af service ønsker du?

Når du skal finde et kontorfællesskab, er det også væsentligt at overveje, hvilken grad af service, du ønsker.

Der tilbydes nemlig mange variationer. Ønsker du hele pakken med reception, sekretærservice med mere, er der masser af muligheder. Ligesom der er et stort udvalg af selvservicerende kontorfællesskaber, hvor brugerne selv står for det meste. Også kan du naturligvis finde set stort udvalg af alt herimellem.

6) Ønsker du aflukket kontor eller åbent kontorlandsskab?

Hvis du ønsker et socialt kontorfællesskab: København har et stigende udbud af kontorfællesskaber med vægt på stærkt socialt fællesskab. Det er derfor bestemt hovedstaden eller andre større byer, du skal vende blikket mod, hvis dette står på ønskelisten. Er du mere til udelukkende faglige kontorfælleskaber, er der dog også rigtig mange muligheder.

7) Tjek lejekontrakten

Som alle ved alle andre indgåelser af lejeaftaler, er det naturligvis også vigtigt at gennemlæse aftalen, når du skal vælge det rette kontorfællesskab i København. Her er det eksempelvis væsentligt at lægge mærke til opsigelsesfrist, depositum og regler herfor med mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *