AaB satser på top 6 med offensiv spillestil

aab-tyren-cropped

aab-tyren-cropped

AaB Tyren” – (CC BY 3.0) af Staunited

Vi er nu gået ind i den afgørende fase af Superligaen, hvor mestrene skal kåres, og her håber AaB selvfølgelig at de kan blande sig i topstriden.

AaB går ind til den afgørende del af sæsonen med løftet pande og med målet om at nå mesterskabsspillet og dermed kæmpe med om de europæiske pladser. Aalborgenserne overnattede således vinteren på en sjetteplads med 28 point, hvor man dog var á point med FC Nordsjælland og Lyngby, der ligeledes presser på for at ende i mesterskabsspillet. På niendepladsen kunne man finde OB, der også ligner en stor udfordrer til at ende i top 6. AaB skal derfor forberede sig på hård konkurrence i kampen om at nå mesterskabsspillet, hvor de attraktive Champions League- og Europa League-givende pladser venter.

1024px-aab-fcn_aalborg_2018-02-25_ubt

AaB-FCN (Aalborg 2018-02-25)” – (CC BY-SA 4.0) af Tomasz Sienicki

AaB’s optakt til forårssæsonen

Optakten til forårets Superliga-kampe har for AaB været præget af nyheden om topscoreren Mikkel Kaufmanns salg til FC København, hvilket alt andet lige må formodes at svække aalborgensernes chancer. Det har nemlig efterladt en del bekymring hos de nordjyske fans i forhold til om holdets offensiv er bred nok. Det er hvert fald afgørende at Lucas Andersen og Tom van Weert performer, for at lukke holdet fra den stærke angriber.

Kigger vi på AaB’s testkampe har det dog set positivt ud for de bolsjestribede, der formåede at vinde over Vendsyssel, AGF og Göteborg ligesom man spillede uafgjort med tyske Freiburg. Derudover har selve spillestilen fået et lille løft. Nordjyderne er nemlig i gang med at implementere en mere aggressiv spillestil med et højere pres og mere målsøgende spil, hvilket har set lovende ud indtil videre i 2020. Det giver grund til optimisme hos AaB-fansene, og spørger vi bookmakere der tilbyder Superliga betting, vurderes AaB også til at at nå top 6 med odds 1.85. Det bliver derfor utrolig spændende at følge AaB’s forår, hvor de dog ligesom i efteråret er højest afhængig af Lucas Andersens magiske fødder.

Lucas Andersen bliver afgørende for AaB’s chancer

Den unge 10’er er nemlig fortsat spilleren, der skal løfte fanen hos AaB, og hvis han spiller op til sit bedste, er der da også få hold der kan stoppe ham. Når han virkelig folder sig ud, er der ingen tvivl om at han er superligaens bedste spiller, og derfor er man selvfølgelig glad for at have ham tilbage i Aalborg, hvor han dog er afhængig af resten af holdets præstationer. Specielt vigtige bliver de andre offensive kræfter på holdet, som for eksempel Kasper Kusk, Iver Fossum og Andersens gode ven på midtbanen Patrick Olsen, der alle bliver afgørende for at AaB’s nye spillestil kan fungere.

Indtil videre har det set lovende ud, men det er af altafgørende betydning at AaB formår at levere med det samme når sæsonen igen starter, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en plads i top 6. Her er der grundet den store konkurrence om pladserne nemlig ikke plads til at smide point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *