Besøg skønne Kolding by

kolding-82250_1280

Savner du og familien nye oplevelser og kunne i godt tænke jer at besøge en hyggelig dansk by, så kunne jeres næste miniferie eller endagstur gå til charmerende Kolding. Placeret lige efter Lillebæltsbroen imellem et småbakket landskab, ligger Kolding med fjord, gamle hyggelige gader, butikker, restauranter og storcenter. Kolding har en masse at byde på og der er rig mulighed for at nå det hele hen over en forlænget weekend.  Kolding er en nem by at besøge og ligger helt fantastisk i hjertet af Danmark. Tæt på motorvejen og nem at komme til og fra.

Oplev storslåede Koldinghus

I Kolding finder du blandt andet smukke Koldinghus, som tårner sig op over resten af byen, på en slotsbanke. Her residerede den danske konge engang og slottet er nu indrettet som museum. Oplev de faste udstillinger eller besøg forskellige spændende udstillinger i løbet af året. Senest havde den danske dronning udlånt sine juveler til en fantastisk udstilling med navnet ”magtens juveler”. Og sådan bliver de ved i Kolding. Til jul afholder man julemarked på Koldinghus, ligesom der også spilles teater og arrangeres koncerter i det gamle kongeslot.

Designmuseet Trapholt

Er du mere til dansk møbel og designkunst, så er Trapholt museum måske noget for dig. Placeret i den smukke bakkede natur uden for Kolding, med udsigt til Koldingfjord, ligger museet for moderne kunst og design. Her kan man gå igennem museets mange haller og se alle de store danske møbelklassikere, blandet med moderne kunst.

Tag en tur i Kolding storcenter

Er man mere til shopping, så finder man i Kolding en charmerende bymidte, med et stort udvalg af butikker. Alt fra små specialbutikker til kendte tøjbutikker. Kolding centrum er virkelig et besøg værd. Er man mere til indendørs shopping, så kan man tage i Kolding storcenter. Du kan læse mere om storcenteret ved at klikke her.

Mange lækre restauranter

Er man i Kolding, så er der også rig mulighed for at spise godt. I centrum finder man flere gode restauranter og der er noget for enhver smag. De gængse burgerrestauranter og den mere raffinerede restaurant. Langs med den lille å, som går gennem byen, finder du blandt andet små cafeer med borde ud til vandet og god service.

Giv en tur til Kolding i gave

Kolding er altså helt sikkert et besøg værd. En god gaveide til den du holder af, kunne måske være en weekend i Kolding. Vil du gerne inspireres til gode ekstraordinære gaveideer og læse lidt om forskellige muligheder, så kan du besøge voresgaver.dk. Her finder du ud over ideer til besøg i forskellige danske byer, også andre oplevelsesgaveideer. Du finder også de gode gaveideer, når det at finde den rigtige gave, kan virke helt umuligt og uoverskueligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *