Dagens bedste gave var legemad

En gruppe børn leger med klodser på gulvet

Jeg er helt træt i dag og orker næsten ikke, at skrive et indlæg. Men har jo lovet alle jer søde læsere et referat af fødselsdagen i går, så nu sidder jeg med en stor kop kaffe og prøver at samle tankerne. Måske var jeg gået lidt amok i forberedelserne, ok… Det indrømmer jeg.

Men det er jo ikke hver dag, at ens lille prinsesse fylder fire og det synes jeg virkelig var værd at fejre. Hun bliver så hurtigt stor, min lille Ella Marie og jeg ville tit næsten ønske, at jeg kunne trykke på en pauseknap, så hun ikke blev større lige foreløbig…. Jeg ved ikke, om det er fordi Ella Marie havde set sin mor stå i køkkenet hele ugen op til fødselsdagen, men hun blev simpelthen så glad for det legemad, vi havde købt til hende.

Legemad og alle de andre gaver

Vejret var ikke det bedste i går, men det må være fordi, at en eller anden lille bandit, havde fødselsdag… Ella Marie var som altid sød og nem og jeg jeg var så glad og stolt af hende, hver gang hun sagde så pænt: ”Tak!”, når hun modtog endnu en gave. Skal love for at prinsessen strålede i går og blev forkælet. Vi gav hende, som sagt en masse legemad, som blev købt hos Babytoys.dk – som kun sælger legemad i træ, og det fik hun om om morgenen, sammen med nogle andre sager, bl.a. noget nyt tøj. Hun var så opslugt af at lege med det nye legemad, så jeg fik god tid til at klare de sidste forberedelser inden gæsterne kom. Tror faktisk, at hun nød, at efterabe mig lidt og være sammen med mig i køkkenet, imens hun legede.

Skal nok købe mere legemad

Tror at samlingen af legemad snart skal suppleres lidt, der var et par af gaverne som vi skal have byttet og helt ærlig, så tror jeg bare, at jeg bytter til mere legemad, for jeg kan godt se, at det bliver noget af det, Ella Marie kommer til at underholde sig meget med den kommende tid.

Men lige nu må jeg hellere se, at få gjort huset lidt rent, for hold da op sådan en flok unger kan rode og svine med deres kage…. Godt det kun er en gang om året, at man skal holde børnefødselsdag, jeg er ikke sikker på at jeg ville være så vild med det, hvis det var oftere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *