De bedste drinks til den perfekte girls night out

cocktail-1869860_1280

Det er endelig tid til en skøn bytur med de allerbedste veninder! Håret er sat, makeuppen er lagt og så er det tid til drinks!

Det var en mørk og stormfuld aften

Drinken dark and stormy er trods navnet i meget høj grad egnet til en god stund med pigerne en dejlig sommeraften.

Dark and stormy er i virkeligheden meget god til alle former for sammenkomster. Om det er julefrokost, sommerfest, en vild bytur eller bare en fyraftensdrink, er dark and stormy altid tilfredsstillende.

Hvis man er interesseret i at lave en dark and stormy til sit næste arrangement, kan man inde på https://frue.dk/dark-and-stormy-drink-opskrift/ finde en rigtig god opskrift. Det er ikke svært at kaste en god dark and stormy sammen, for listen over ingredienser er forholdsvist kort. Man skal bruge 5 cl mørk rom, 1 økologisk lime hvorfra man både tager saften og en enkelt skive til pynt, 2 dl gingerbeer og nogle isterninger.

Den gode og skarpe smag af ingefær giver en læskende fornemmelse og sammen med limen og rommen kan drinken umuligt smage af andet end en mere!

Fremgangsmåden er ligeså simpel som opskriften. Man skal simpelthen bare putte rom og limejuice ned i et glas. Så skal man røre rundt og putte en masse isterninger ned i glasset, hvorefter man hælder sin ingefærøl i. Og voila, så har man den perfekte dark and stormy til al slags vejr!

Sex And The City-drinken

Drømmer man i sit stille sind om at være ligesom Miranda, Samantha, Charlotte og Carrie fra Sex and the City, skal drømmen stoppe med kun at være i det stille sind. Drøm højt og tydeligt og åbent for alle om at være en vaskeægte New Yorker ligesom de fabelagtige damer. Gør dette ved at drikke deres signatur drink, nemlig en Cosmopolitan. Hvis den drink ikke skriger New York, hvad gør så?

Der er i tiden meget snak om ligestilling og kampen mellem kønnene. Det er en vigtig debat, som nedkæmper fordomme og ulighed mellem kønnene. Men for en enkelt aften er det tilladt at lægge den debat ned i den nederste skuffe og for en stund glemme alt om den.

Overgiv dig i stedet til den mest pigede drink på denne jord, nyd den i det traditionelle lave champagneglas på stilk og nyd den søde smag af vodka og tranebærsaft.

For at lave en klassisk cosmopolitan drink, skal man, ligesom man kan læse inde på https://kunkvinder.dk/cosmopolitan-drink-opskrift/ , bruge 3,5 cl vodka samt 1, cl cointreau. Det er det spiritus, der skal i drinken. De skal blandes med 2,5 cl tranebærsaft samt saften fra en halv lime og til sidst isterninger.

Alle disse ingredienser skal blandes sammen i en shaker. Efterfølgende skal man lade væsken flyde igennem en is, og så har man ellers den perfekte Sex And The City drink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *