De bedste fodboldspil til PC du bare må eje!

magic-3535628-12802

magic-3535628-12802Foto: Pixabay

Der findes et hav af fodboldspil på markedet, men alle er lige gode. Derfor giver vi her to bud på de bedste fodboldspil til PC, du bare må eje.

Siden det første fodboldvideospil NASL Soccer (Intellivision) udkom i 1979, er der kommet et hav af fodboldvideospil til PC på markedet. I dag er spillet komisk, og i bedste fald charmerende med sine små røde og gule tændstikmænd, som pisker rundt efter bolden til lyden af de meget tidligere og basale tekniske formåen. Og selvom det måske kan være både nostalgisk og hyggeligt at bruge nogle timer på det gamle spil, står det i bogstavligste forstand sig slet ikke mål med nutidens imponerende grafik.

I dag er spillerne og den øvrige grafik så livagtig, at du skulle tro det var den rigtige Messi eller Ronaldo, du styrede rundt på banen. Og du kan vælge, om du vil indtage rollen som spiller eller påtage sig rollen som træneren. Vælger du at være træner, er det dig, der sætter holdet, kommunikerer med klubejerne og gør alle de træningsmæssige forberedelser i kulissen.

Vi fortæller her om to af de bedste fodboldspil til PC på markedet og giver dig indsigt i, hvorfor du bare må eje dem.

FIFA- kongen over dem alle

Du kommer ikke uden om FIFA’s fodboldvideospil til computere, når du taler om de bedste fodboldspil til PC. Serien kan til næste år fejre sit 25-års jubilæum, siden det første spil udkom i 1994.

Spillet udgives typisk i slutningen af et kalenderår med ligaer, hold og spillere, som svarer nogenlunde til de aktuelle ligaer i Europa, USA og Sydamerika, ligesom der udgives særudgaver i forbindelse med EM- og VM-slutrunder.

FIFA 21 blev udgivet i oktober 2020 og ligner funktionsmæssigt stort set den forrige udgave. På coveret er Kylian Mbappé, som spiller for den franske klub Paris Saint-Germain. Ved fodbold betting ligger han som suveræn favorit til at vinde mesterskabet med odds 1,083, selvom der er et stykke vej igen. Med 28 point for 13 kampe er Paris Saint-Germain skarpt forfulgt af Lille og Lyon med hver 26 point, Marseille med 24 point og Monaco med 23 point. Kan du ændre balancen i computerspillets udgave af den virkelige verden?

keyboard-5626500-12801Foto: Pixabay

Football Manager 21

Football Manager 2021 (FM21) er ligesom FIFA en del af en populær serie, som første gang blev udgivet i 2005. Inden da blev den udgivet under navnet Championship Manager. Spillet går ud på at lede et fodboldhold i en klub eller for et land som holdets team manager.

Du kan tegne kontrakt med spillere, håndtere klubbens økonomi og give peptalks til spillerne. Samtidig bliver du hele tiden vurderet på din præstation af for eksempel klubbens ejere og bestyrelse, hvilket gør spillet utrolig autentisk. FM21 har hele 117 ligaer fra 52 nationer, fordelt på fem kontinenter med en overvægt af europæiske hold.

Disse to spil er absolut spil, du skal prøve, men der findes som sagt en lang række andre gode fodboldspil til PC på markedet, så du risikerer ikke at løbe tør for fodboldspils-underholdning lige med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *