Fremtidens Internetforbindelse

fibia - fremtidens internet

Det er nok de færreste af os, der stadig foretager et virtuelt opkald via det noget gammeldags modem, når vi ønsker at åbne en internetside. Den metode hører 1990’erne til, og ligesom teknologiens udvikling har gjort det muligt for os at browse via vores smartphones, har den også ændret på måden, internettet kan udbydes på – til det langt bedre end dengang, din mor måtte afbryde dig midt i MSN-chatten, fordi hun skulle ringe og aftale weekendens familiefrokost med din mormor. Ak ja, det var tider.

Og hvad kan det så bruges til?

Inden for det seneste årti har fibernettet for alvor vundet frem. Fibernettet kan roses for at følge tidens trends på en ganske fortrinlig måde – Netflix, HBO og TV2Play er enormt populære streamingtjenester, og det er eksempelvis de færreste, der kan overskue en dårlig internetforbindelse, når 6. sæson af publikumsfavoritten Game of Thrones’ har premiere i april.

Med en fibernet-internetforbindelse kan du sikre dig, ikke at være ved at kaste computeren ud af vinduet og udelukkende koncentrere dig om, hvorvidt du skal have chips eller chokolade til fornøjeligheden – eller måske begge dele?! Og til dig, der er ligeglad med serier og film, men til gengæld kunne spendere timevis foran computeren på online gaming, er fibernetforbindelsen også rimelig genial.

Du vil med garanti undgå, at spillet pludselig hakker, hvilket vi alle ved er jævnt irriterende. Hører du til skaren, som lægger en stor del af ugens arbejdstimer derhjemme, er der også godt nyt. Med en så hurtig internetforbindelse, kan du spare uanede mængder tid på at hente store dokumenter ned.

Derudover er både up- og downloading-hastigheden altid den samme, så du får det samme udbytte af forbindelsen, uanset, om du lægger billeder op eller henter dem. Der er mange flere gode ting at fremhæve, når man skal argumentere for, hvorfor en fibernetforbindelse er en god idé. Kort sagt er fremtidens internetforbindelse hurtig, tilregnelig og sparer dig dermed for unødvendig tidsspild og frustrationer.

May the force be with you

Nej – det er skam slet ikke så urealistisk i denne sammenhæng. En af fibernettets absolutte og største fordele er, at forbindelsen hverken påvirkes af andre brugere i nærområdet eller af afstanden til den nærmeste udbydercentral. Forbindelsen bliver heller ikke påvirket af udfordringer i naturen, så som høje bygninger, skov eller høje bakker.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Internetsignalet transporteres via lys, og det er derfor, de mange ydre påvirkninger ikke har meget at sige, og at du kan opnå de exceptionelt høje og stabile hastigheder. Du kan altså stole trygt på din internetforbindelse og planlægge seriemaraton’er, spilleaftener og alt det arbejde, du kan overskue.

Hvad gør jeg så herfra?

Når du er overbevist om, at fibernettet er fremtidens bedste løsning, er dit næste skridt at finde ud af, om du rent faktisk har mulighed for at få det installeret hos dig. Det er nemlig desværre stadig så ’ny’ en løsning, at den ikke udbydes over hele Danmark endnu.

På Fibias hjemmeside kan du nemt og hurtigt tjekke, om du er en af de heldige, der har mulighed for de høje hastigheder. Tjek det lige her: http://www.fibia.dk/privat/bestil-fibernet/kan-du-faa-fibernet/tjek-om-du-har-fiber-i-dit-omraade/. På siden kan du også læse om de mange fordelagtige løsninger, Fibia tilbyder, så du kan vælge lige præcis den pakke, der bedst matcher dig og dine behov. Når du er nået så langt, har Fibia også lavet en udførlig trin-for-trin guide, som på pædagogisk vis, illustrerer, hvordan installationen af fibernettet foregår – fra start til slut.

God fornøjelse med det – surfs up!

Er du interesseret i at høre mere om forskellene mellem fibernet og almindeligt bredbånd? Med en enkelt søgning på nettet får du alt den viden du har brug for – så er du sikker på at vælge korrekt næste gang du bytter internetudbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *