Hurtige quick lån – Pas på du ikke kommer i klemme

Sådan låner du penge hurtigt på inernettet

Som overskriften lyder skal man altid være forsigtig når man ansøger et af de hurtig lån der findes på internettet. Mange udbydere reklamere med utroligt lave renter og fantastiske vilkår, men er alle disse informationer sande? Og kan man slippe af sted med et billigt lån? Det prøver vi at give et svar på i denne artikel her.

Først og fremmest falder mange i fælden og ender med at betale dyre domme for deres quick lån fordi, at der ikke tages højde for deres egen økonomi ved ansøgning. Det går i dag så hurtigt, at mange blot ansøger uden, at have for øje at pengene + renter skal betales tilbage igen. Det er her det især begynder at være farligt for herefter vil der tilfalde yderligere morarenter samt ekstra gebyrer på lånet.

Sådan får du et hurtig lån billigt

De billige lån hænger ikke på træerne, men det kan dog lade sig gøre at låne penge ret billigt afhængigt af størrelsen af penge man låner samt, hvordan ens kreditvurdering hos selskaberne falder. Der fortages nemlig ofte individuel kreditvurdering ud fra ens egenøkonomi og hvordan man tjener eller har tjent de sidste par måneder. Derfor skal man ofte have lønsedler og årsopgørelse klar når man ansøger om lån online. Enkelte selskaber kræver dog ikke, at man skal bevise sin økonomi, men blot at man ikke er registreret som dårlig betaler nogen steder som f.eks. RKI. Disse udbydere tilbyder typisk også kun mindre lån på mellem 100 og 15.000 kroner uden dokumentation. Der fortages hos alle udbydere kredittjek, hvilket betyder at du som dårlig betaler næsten ikke vil have mulighed for at få et lån godkendt.

Ansøg flere udbydere

En af de metoder der gør at du kan få en lav rente er, at du nemt kan ansøge flere udbydere når du gerne vil vurderer og sammenligne de forskellige renter der fastsættes individuelt. Det helt optimale er, at du ansøger minimum 3 låneudbydere og tager udgangspunkt i de lånebeviser du får sendt retur.

Det er bestemt værd at sammenligne på denne måde da du sikre dig en vis overskuelighed blandt udbydernes renter. Den betegnelsen du altid skal vurderer ud fra når du vælger blandt de lånetilbud du får retur efter ansøgning er sendt af sted er det der hedder ÅOP.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og vil altså direkte fortælle hvor meget du på et år kommer til at betale for lånet. Denne betegnelse vil altid være opgivet af udbyderne da dette er lovpligtigt i Danmark. Vælger du at godkende en af låneaftalerne skal dette gøre med NemID for at låneudbyderen sikre sig, at du er den retmæssige person som hæfter for lånet.

Mange af de hurtig lån som findes online kan også fås uden renter. De udbydere som tilbyder rentefrie lån kan evt. også af stiftelsesgebyr og andet der skal tages højde for. Her kan ÅOP igen bruges som information på hvordan meget dit lån kommer til at koste dig. Der er dog også udbydere som ikke har gebyrer eller renter på lånet (kilde). Der gælder særlige vilkår for at optage sådanne lån som blandt andet omfatter at du ikke må være registreret i RKI og at det er første gang at du låner penge hos den pågældende udbyder. I dag tilbyder de udbydere med gratis udlån dog kun beløb i størrelsen 100 til 4.000 kroner.

Står man derfor og akut har behov for penge på kontoen kan det være en fin løsning at tage et hurtig lån online, hvis man har brug for dette men disse typer lån skal altså ikke bruges om længerevarende lån da de ofte er dyrere end de traditionelle banklån. Så spørg i banken inden du låner på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *