Sæt fart i dit parforhold

Kærestepar ser bekymrede ud over nogle regninger og dokumenter

De første par måneder af forholdet er fyldt med spændinger, glæde, sommerfugle i maven og nye oplevelser. Det er altid noget helt særligt at være nyforelsket og bruge tid sammen med personen man elsker. Denne periode bliver ofte beskrevet, som den mest spændende periode i mange forhold. Efter nyforelskelsen har lagt sig og det er ved at blive hverdag igen, kan man godt savne de følelser og gode stunder, man havde dengang man var nyforelsket og alt var lyserødt.

Så hvordan holder man liv i forholdet, selv efter at det hele er blevet hverdag igen, er noget mange spørger sig selv. Det kan være svært at opretholde den gode kemi, når der går madpakker og hverdagspligter i den. Men heldigvis findes der mange måder til, hvordan man holder liv i forholdet, selv efter det hele er blevet hverdag igen, hvis man har lyst til at gøre noget ekstra for sin partner og ens forhold.

En af de ting, der er vigtige at huske, er altid at sætte pris på hinanden og huske at fortælle hinanden, at man værdsætter hinanden og er der for hinanden. Dette kan gøres med handling eller med ord.

Hvis man ikke er god til ord, kan det være en god idé at give nogle små spontane gaver til sin udkårne. På denne måde viser man, at man stadig tænker og holder af personen. De små gaver kunne for eksempel være noget så simpelt som en buket blomster eller noget chokolade, man ved at sin partner holder af. Det behøver langt fra at være store og dyre gaver, for at vise at man værdsætter en. Ofte er det de små og personlige ting, som viser det mest. Her har man muligheden for at vise, at man hørte efter, da der blev fortalt om yndlingschokoladen og at man tænkte på personen, da man så den nede i Fakta.

Hvis man er bedre til ord, kan små kærligheds noter eller et sødt brev, være en god måde, at fortælle sine følelser på. Det behøver ikke være lange breve, men små noter steder man ved hvor personen kigger. At læse små kærligheds noter vil med garanti give sommerfugle i maven og sørge for at ens partners dag bliver endnu bedre.

Hvordan man holder liv i forholdet selv efter at det hele er blevet hverdag igen, behøver ikke være en svær opgave.

Hvis man som individ har meget travlt og ofte ikke har meget kvalitetstid sammen med sin partner, kan det være en god idé at sætte en aften om ugen af til date night. Denne aften kan både foregå hjemme på sofaen med en god film og noget guf, en tur i byen og spise på restaurant eller bare lave noget god mad derhjemme. Skal man fortsætte natten ud kan man eventuelt eksperimentere med sexlegetøj.

Hvis man skal holde liv i forholdet er det også vigtigt, at man giver hinanden plads og ro til at være sig selv. At kunne lave nogle ting alene og måske endda være væk fra hinanden i kortere tid, er aldrig en dårlig ting for forholdet. På den måde, at kan også nå at savne hinanden og glæde sig til at se hinanden – præcis som man gjorde før det hele blev hverdag igen. De små sommerfugle vil begynde at flyve rundt i maven igen og man mindes de gode ting, man har oplevet sammen.

Så når man næste gang spørger sig selv, hvordan man holder liv i forholdet selv efter det hele er blevet hverdag igen, skal man blot tænke på, at værdsætte og være glad. Det er trods alt det vigtigste at man er glad og lykkelig i ens forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *