Mbappés fremtid: Champions League bliver afgørende for hans beslutning

content-vienna-reyes-ldufjsin71k-unsplash1

content-512px-2019-07-17-sg-dynamo-dresden-vs-paris-saint-germain-by-sandro-halank0831

SG Dynamo Dresden vs. Paris Saint-Germain by Sandro Halank” – (CC BY-SA 4.0) af Sandro Halank

 

Den franske fodboldstjerne, Kylian Mbappé, er på alles læber for tiden, og det bringer selvfølgelig også masser af rygter med sig omkring hans fremtid.

Mbappé ligner om nogen spilleren, der kommer til at tage over for Messi og Ronaldo, der har delt fodboldtronen igennem de sidste mange år. Han har allerede bevist sit værd på den store scene og er i en alder af 22 år allerede blevet kåret som verdensmester. Han har prøvet det meste: Verdensmesterskaber, nationale klubmesterskaber og Champions League, hvor han scorer bunkevis af mål. Der kommer derfor snart et tidspunkt i franskmandens karriere, hvor han skal tage en vigtig beslutning omkring hans fremtid. En spiller, som ham har nemlig brug for at udvikle sig, og det kan derfor være nødvendigt at begynde at se sig om efter en ny udfordring for at holde sig i toppen.

content-vienna-reyes-ldufjsin71k-unsplash1

Kilde: Unsplash

Real Madrid

Umiddelbart ligner Real Madrid den mest oplagte destination for verdensstjernen, der tidligere selv har udtalt sig positivt om klubben fra den spanske hovedstad. Mbappé er desuden stor fan af den tidligere Real Madrid-stjerne Cristiano Ronaldo, og det har derfor længe lagt i kortene, at franskmanden gerne vil slå sine folder på Bernabéu. Mbappé er dog på kontrakt i Paris indtil 2022, og vi ved at pariserne er notorisk svære at forhandle med. Vi behøver bare at huske tilbage på hele Neymar-sagaen. På trods af FC Barcelonas gentagne forsøg på at hente den brasilianske superstjerne tilbage, så løber Neymar stadig rundt i en PSG-trøje.

Real Madrid-præsidenten Florentino Pérez, der i forvejen har nok at se til med klubbens nye stadionbyggeri, kan altså se frem til noget af en opgave, hvis klubben gør alvor af deres intention om at hente Mbappé. Det kan dog gøre det nemmere, at Zidane er cheftræner i Madrid. Den franske forbindelse kan nemlig vise sig at blive afgørende for Mbappés beslutning.

Paris Saint-Germain

Der findes selvfølgelig også muligheden for, at Mbappé bliver i Frankrig. PSG er en klub i stor fremgang, og sidste år nåede de også Champions League-finalen for første gang i klubbens historie. Her tabte de 1-0 til Bayern München, og Mbappé og co. måtte derfor gå skuffede fra banen.

Det kan dog blive en anden historie i denne sæson, for her regnes pariserne som en af de helt store favoritter til at vinde pokalen med de store ører. Det blev især understreget i opgøret mod Barca, hvor Mbappé blev matchvinder med sit hattrick på Camp Nou. Fortsætter franskmanden i det spillehumør, giver det pt. odds 6.00, hvis PSG vinder Champions League, hvilket måske er højt sat. Det er hvert fald svært at se, hvem der skal holde ham fra at score. Formår PSG at vinde det eftertragtede trofæ, vil det blot forstærke chancen for, at Mbappé bliver i den franske hovedstad, ligesom han også vil være en varm kandidat til at vinde prisen som verdens bedste fodboldspiler.

Uanset hvad, må vi bare vente og se, hvad der sker. Faktum er dog, at Real Madrid-præsidenten plejer at få, hvad han peger på. Specielt, når han virkelig sætter sig for at hente en spiller, så plejer det nemlig at ske, og som det ser ud pt., så peger han på Mbappé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *