Mourinho: Ligesom at være i Champions League

Chelsea manager Jose Mourinho

Chelsea manager Jose Mourinho

Endnu et Champions League og Europa League står for døren ved 2016/17 sæsonen.

De forskellige grupper, som skal dyste mod hinanden i den indledende runde, er blevet trukket og offentliggjort, og der er lagt op til en masse spændende kampe.

Manchester United må i år nøjes med at spille i Europa League. Men det er heller ikke så lidt endda, mener klubbens nye træner, Jose Mourinho.

Han forudser, at United spillerne går nogle svære kampe i møde i Gruppe A, hvor The Red Devils er blevet placeret sammen med holdene Fenerbache, Feyenoord og FC Zoya.

”Det er godt for os, for vi tror vi er i Champions League. Der er mange lignende hold i Champions League. Vi ved det er svært, men jeg synes det er godt. Det er også godt for dem, som måske ikke havde set frem til tirsdag aftener på Old Trafford,” udtaler Jose Mourinho ifølge Goal.com

Trods den hårde konkurrence, er Manchester United alligevel blandt sports betting favoritterne til at blive ny Europa League mestre.

”Det er godt for konkurrencen, som ikke har den samme glamour som Champions League, at Manchester Utd. spiller mod historiske klubber som Feyenoord og Fenerbache. Det er stort at spille i Rotterdam og Istanbul,” siger Mourinho. der er blevet ansat som træner i Manchester United denne sommer.

Europa League grupperne, som blev trukket i sidste uge, ser således ud:

Gruppe A: Manchester United, Fenerbache, Feyenoord, Zorya Luhansk

Gruppe B: Olympiacos, Apoel, Young Boys, Astana

Gruppe C: Anderlecht, St. Étienne, Mainz, Qarabag

Gruppe D: Zenit, AZ Alkmaar, Maccabi Tel-Aviv, Dundalk

Gruppe E: Viktoria Plzen, Roma, Østrig-Wien, Asta Giurgiu

Gruppe F: Athletic Club, Genk, Rapid Wien, Sassuolo

Gruppe G: Ajax, Standard Liège, Celta Vigo, Panathinaikos

Gruppe H: Shaktar Donetsk, Braga, Gent, Konyaspor

Gruppe I: Schalke, Salzburg, Krasnodar, Nice

Gruppe J: Fiorentina, PAOK, Slovan Liberec, Qäbälä

Gruppe K: Inter Milan, Sparta Praha, Southampton, Hapoel Beer-Sheva

Gruppe L: Villareal, Steaua Bucuresti, Zürich, Osmanlispor

 

Vil have Schweinsteiger ud af truppen

Efter at Mourinho er kommet til Old Trafford, har den talentfulde manager i sinde at lave nogle justeringer på holdet, i håb om at få klubben tilbage på rette kurs, mod sølvtøjet.

Her er en af planerne blandt andet at forsøge på at presse den tyske stjernespiller, Bastian Schweinsteiger, ud.

Bastian Schweinsteiger tjener eftersigende omkring 1,7 mio. kr. om ugen, for at spille i Manchester United. Selvom han ikke kan garanteres spilletid i 2016/17 sæsonen, har tyskeren meldt ud, at han ikke ønsker at skifte klub. Noget, som overrasker Jose Mourinho.

”Jeg har Paul Pogba, Ander Herrera, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini og Michael Carrick. Det er fem spillere til to pladser. Det ser ikke ud som om, at der vil opstå en mulighed for spilletid,” udtaler 53-årige Jose Mourinho ifølge TV3 Sport.

Schweinsteiger kom til Manchester United fra storklubben, Bayern München, sidste år. Bayern Münchens klubpræsident, Karl-Heinz Rummenigge, har kritiseret Jose Mourinho for ikke at behandle Schweinsteiger retfærdigt, men den beskyldning har portugiseren ikke meget til overs for.

Mourinho, der tidligere har trænet hold som Chelsea, Inter Milan og FC Porto, vil i stedet prøve at satse på nogle af Manchester Uniteds ungdomstalenter, såfremt førsteholdet skulle løbe ind i problemer og få brug for forstærkninger.

Hvem af ungdomstalenterne, der eventuelt kan komme på førsteholdet, vil Mourinho ikke udtale sig om, dog har han flere spillere i kiggerten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *