Om El Huset I Glumsø

el-huset-glums-aps-135287066-1568709835066

Bor du i eller omkring Glumsø og overvejer du at renovere din El-installation, så læs med her!

El huset Glumsø er en erfaren elektriker i Glumsø, som er eksperter i diverse el-installationer. Vi har mere end 100 år på bagen og alle vores ansatte har mange års erfaring i branchen.

Fordelen ved at renovere sin el-installation i hjemmet er, at du opnår et bedre energimærke, som både sparer dig for strøm, men kan også ses på en el-regning!

Hvis du eksempelvis har købt ny lejlighed eller nyt hus, som alligevel skal renoveres, kan El Huset Glumsø være behjælpelige med alle former for elinstallationer. Vi kan løse stort set alle former for opgaver. Dette kunne eksempelvis være installation af nye stikkontakter.

Vi har som sagt mange års erfaring med elinstallationer og kan derfor rådgive dig til hvordan vi sikrer, at din nye drømmebolig får de bedste elinstallationer. Vores ansatte er løbende på kurser, som sikrer os, at vi altid føler de seneste arbejdsmetoder og løsninger. Du kan derfor roligt hyre El Huset Glumsø til denne opgave.

Køkkenet og badeværelset er to vigtige rum i dit hjem og lys spiller derfor en stor rolle her. Derfor kan El Huset i Glumsø rådgive dig og hjælpe dig med at skabe det helt rigtige lys i disse rum. Vi har mange års erfaring inden for renovering af køkken og bad og det er især i køkken og bad, at vi har lavet de fleste renoveringer gennem tiden.

Vi anbefaler vores kunder en løsning med LED-lys, da LED-lys både holder længere end en almindelig glødepære og er energisparende. Samtidig har man mulighed for at installere sine LED-pærer med en dæmper, som giver dig fuld kontrol over dit lys i hjemmet.

Som førende elektriker i Glumsø, står vi altid parate til at rådgive dig omkring LED-belysning i dit hjem og kommer gerne med inputs til hvordan opgaven løses bedst muligt.

Når du køber din drømmebolig, ved vi hvor vigtigt det er, at sikre sit hjem mod indbrud. Derfor har vi opbygget en bred erfaring og know-how inden for sikring af dit hjem i form af alarmsystemer og videoovervågning.

Vi kan installere alle former for alarmsystemer. Når vi skal installere et nyt alarmsystem, går vi meget op i at have en tæt dialog med dig som kunde, så vi sikrer os, at du får et alarmsystem der er tilpasset dine behov.

Vi er godkendt af Bureau Veritas og vi er tilmed på Forsikring & Pensions liste over godkendte forhandlere af alarmsystemer.

Vi kan både tilbyde installationer af alarmsystemer til private og virksomheder. Om det er en simpel løsning eller en mere kompleks løsning, så kan vi altid løse opgaven.

Hvis du ønsker at være ekstra sikker, anbefaler vi at du kombinerer dit alarmsystem med videoovervågning. Videovervågning øger på din tryghed i hjemmet, men er også betryggende når du forlader hjemmet. Hvis du mod alle forventninger skulle blive udsat for et indbrud, har du samtidig adgang til videomateriale, som vil kunne hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmanden. Som elektriker i Glumsø går vi meget op i, at skræddersy den perfekte løsning til hvert enkel kunden. Derfor har vi ingen “færdige pakker”, men skræddersyr i stedet hvert enkelt løsning til den enkelte kunde.
Så hvis du ønsker større tryghed når du f.eks. er på arbejde eller ude at rejse, så kan vi varmt anbefale at få installeret et alarmsystem i hjemmet eller i virksomheden. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og giver gerne et uforpligtende tilbud på et alarmsystem eller videoovervågning.

Du er velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores butik i Glumsø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *