Ranieri vil forstærke Leicesters trup

7

Premier League sæsonen 2015/16 er en, som vil blive husket længe hele verden over.

I denne sæson blev der nemlig skrevet historie, da underdog klubben Leicester City, vandt sin første Premier League titel nogensinde.

Mesterskabstitlen for Leicester City er den rene eventyrs-morale om, at alt kan lade sig gøre i livet, så længe man virkelig tror på det og fighter for det – og The Foxes’ indsats er noget, der inspirerer unge fodboldspillere i alle nationer.

Ranieri er årets manager

Mange vil mene, at det er takket være Leicesters manager Claudio Ranieri, der kom til klubben i 2015, at holdet har formået at overkomme sin krise for få år tilbage, til nu at vinde en af de hårdeste fodboldligaer i verden, og slå traditionelle tophold som Arsenal, Man United og Chelsea.

Den 64-årige italiener er da også blevet nævnt som Årets Manager af den engelske association, League Managers, oven på mesterskabsfejringen.

Også i Ranieris hjemland, er træneren blevet tildelt en ærespris af Italiens præsident, Sergio Mattarella.

Ranieri kan se frem til to år mere som manager i Leicester City, da han i 2015 skrev under på en treårig kontrakt.

Klubbens bestyrelse har dog allerede meldt ud, at de gerne vil forlænge kontrakten med den succesfulde manager, i håbet om at vinde flere titler i fremtiden. Hvis du tror Ranieri kan genvinde mesterskabet med Leicester i næste sæson, kan du spille på det via fodbold online.

Vil kun have spillere med familie-sans

Ranieri og Leicester City bestyrelsen er allerede gået i gang med at forberede sig til næste sæson, og derfor er man også gået i tænkeboks om at hente forstærkninger til klubben, der i næste sæson også kommer til at spille i Champions League.

Ranieri er dog fast besluttet på, at der kun kan skrives kontrakt med nye potentielle spillere, hvis de ”kan leve med familien”.

”For os er det ikke så vigtigt at hente superstjerner. Det er vigtigt at hente spillere, som spiller med hjertet og sjælen,” fortæller Claudio Ranieri ifølge Sky Sports.

”Det var en af vores hemmeligheder denne sæson, og for os er det vigtigt.”

”For mig er det vigtigt at have to spillere til hver position, for vi skal spille i mange konkurrencer, og det er vigtigt at være klar på enhver konkurrence,” tilføjer Leicester træneren.

”De nye spillere skal være i stand til at spille med os. Jeg accepterer ikke hvilken som helst spiller. Hvis de vil være en del af os, skal de kunne leve med familien og den måde, vi er på.”

7

Foto kilde: Alex Hannam – Flickr Creative Commons

Vil også forbedre stadion

Udover at skaffe nye spillere, som kan forstærke Leicesters trup, har klubben også forlænget kontrakten med assistenttrænere Craig Shakespeare og Steve Walsh.

”De er nogle fantastiske fyre, som gør et godt arbejde for Leicester City, og jeg er meget glad for at de har bundet sig i længere tid til klubben,” udtaler Ranieri, der også afslører, at man planlægger at forstørre Leicester stadion, King Power Stadium.

”Vi har allerede lavet planer om at forstørre stadion, inklusiv området ved siden af stadionet for at lave andet business, men det handler ikke om fodbold.”

”Det er mere for, at folk i byen kan benytte vores faciliteter,” lyder det til slut fra den italienske topmanager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *