Skriv et essay om behovspyramiden

IMG_0774

Når man går i skole er der visse ting man er nødt til at gøre. Hver dag er der nogle lektier der skal klares og det er forskelligt om man har nemt ved disse lektier eller ej. Der er de mennesker der kan overstå dem på et par minutter og så bruge tiden på noget andet. Der er dog også de elever, som slet ikke kan finde ud af det og som skal have rigtig meget hjælp.

Uanset hvad er der dog formentligt nogle fag i skolen man er bedre til end andre. Hvis man er rigtig god til dansk kan det være en sjov opgave at skrive et essay. Et essay er en måde at udtrykke en holdning og nogle tanker på. Har man mange holdninger og meninger om ting er det derfor en endnu sjovere opgave at skulle skrive et essay. Man kan skrive mellem himmel og jord hvis det er et essay. Det kan dog også være, at man fra starten af får at vide hvad man skal skrive om.

Skal man for eksempel skrive om Maslows behovspyramide kræver det, at man sætter sig ind i hvad det er. Må man helt selv vælge behøver man ikke i lige så høj grad at sætte sig ind i noget da man formentligt har alt hvad man vil skrive i hovedet i forvejen.

Lær at skrive et essay på kort tid

Uanset hvad man gør i livet gælder der én ting og det er at man får meget ud af erfaring. Det er nemlig altid tilfældet, at man lærer rigtig meget af erfaringen. Jo flere gange man gør en ting, jo bedre bliver man til det. Det gælder både at gå, at løbe og at skrive et essay. Det vil sige, at det sagtens kan være, at man har rigtig svært ved at skrive et essay første gang man skal til tasterne. Det kan næsten virke som et bjerg man skal bestige og man aner ikke hvordan man kommer til toppen.

Stille og roligt får man dog skrevet nogle ord og med tiden finder man ud af, at det kan lade sig gøre. Den første gang går det måske langsomt, men alligevel får man på den ene eller anden måde skrevet noget godt. Næste gang man skal skrive et essay vil det derfor gå meget nemmere. Hvem ved, måske ender man med at blive en forfatter en dag og rent faktisk sætte sig ned og skrive et essay helt frivilligt?

Komponenterne i et essay er vigtigt

Når man skriver et essay kan man ikke skrive hvad som helst. Der er visse komponenter, som man er nødt til at overholde. Den første ting man hurtigt skal gøre sig klart er hvilket emne man ønsker at skrive om. Her kan man for eksempel vælge noget inden for psykologi. Mange vælger at skrive om noget som behovspyramiden.

Ønsker man at skrive et essay som handler om nutiden og som kritisk tager stilling til menneskets rolle i den moderne tidsalder kan man vælge at skrive om digitale medier. Man kan for eksempel skrive et essay om hvordan og hvorvidt de digitale medier passer ind i behovspyramiden.

Skriv et essay om behov for din egen skyld

Når du skriver noget om et emne bør du altid så vidt muligt få noget ud af det selv. Er der derfor et emne der optager dig meget kan du vælge at skrive om det. På den måde kan du selv lære noget om et emne der i forvejen optager dig. Skriv om Maslows behovspyramide, hvis det for eksempel optager dig meget hvilke behov man har i dag i forhold til hvilke behov man havde for 100 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *