Vælg din e-juice med omhu

Forskellige typer e-juice til elektiske cigaretter

Vi bliver mere og mere sundhedsbevidste og dette skyldes bl.a. en større vished omkring hvad der skader os og hvad der er godt for os. Det vi tidligere har troet ikke påvirkede vores krop synderligt meget, har vist sig at skade den mere end vi troede. Dette gælder bl.a. rygning.

Men heldigvis stopper flere og flere med at ryge, selvom dette kan være en lang og sej kamp for folk, hvis hverdag i mange år har indeholdt nikotin og tjære.
Heldigvis er der i disse moderne tider, massere af hjælp at hente hvis man ønsker at stoppe med at ryge.

Der er stor forskel på kvaliteten af e-juice

For ikke så frygtelig mange år siden kom e-cigaretten til verden, og den er kun vokset i popularitet.

Det smarte ved e-cigaretten er, at du undgår at indånde tjære og kulilte, og forurene dine lunger med disse usunde og meget skadelige stoffer. I stedet indånder du damp fra vand der, hvis du ønsker det, kan være tilsat aromastoffer og nikotin.
På denne måde vil du opleve samme tilfredsstillende fornemmelse, som hvis du havde taget en rigtig, men usund, cigaret.

Når du køber e-cigaretten skal du være opmærksom på, at e-juice ikke følger med. Du skal derfor købe denne ved siden af. Mange tror, at der ikke er synderlig stor forskel på de forskellige typer af e-juice der bliver udbudt, men dette er ikke sandt og der er nemlig stor forskel på indholdsstoffer og kvalitet.

E-juice findes med alverdens smagsvarianter

Der er en del producenter af e-juice, der fokuserer meget på at indholdet i e-juicen er naturligt og udvundet af naturlige planter – herunder tobaksblade og frugt.

I disse naturlige e-juices vil der oftest være 4 indholdskomponenter: vand, aromastoffer, vegetabilsk glycerin og propylenglycol.
Vand er selvfølgelig en nødvendighed for at danne den damp som skal indåndes mens aromastofferne giver smag.
De sidste to komponenter kender vi normalt som e-numre i vores almindelige fødevarer. Det er altså ikke nogle stoffer man skal bekymre sig om. Proylenglycol får vand-dampen til at ligne rigtig røg samt gør smagen kraftigere, mens vegetabilsk glycerin også gør vand-dampen kraftigere.

Desuden kan man selv vælge om man ønsker en e-juice med eller uden nikotin.
Nikotinen er der kroppen higer efter, når man “trænger til” en cigaret, så for folk der lige et begyndt på at kvitte smøgerne, kan det være en god idé at starte stille ud og vælge en e-juice med nikotin.

Der er nogle producenter af e-juice der går meget op i at reklamere med hvad deres produkter indeholder, mens det hos andre er lidt mere utydeligt. En ting er sikkert, og det er at der findes en e-juice til enhver smag. Lige fra de nævnte naturlige frugt-smage, til blå lakrids, til champagne, til kaffe og ikke mindst tyggegummi. Man kan derfor betvivle om alle disse smagsvarianter kan være naturligt produceret. Om ikke andet, er markedet for e-juice stort, og hvis man går op i hvad man indånder og dermed putter i sin krop, bør man ikke bare købe den første den bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *