Undgå stillesiddende arbejde med Steppie

Steppie ballanceplade

Motion kan være mange ting, og man kan faktisk også dyrke motion helt uden at bevæge sig. Vidste du for eksempel, at hvis du vælger at stå fremfor at sidde ned blot tre timer om dagen i løbet af din arbejdsdag, så vil dette svare til, at du har løbet 8-10 maratons på et år?

Hvis du synes, at dette lyder lidt for godt til at være sandt, så får du her noget data, som kan bakke det op:

 

Når man står fremfor at sidde, så vil man forbrænde 0,7 kalorier mere per minut. Dette vil svare til, at hvis man står op tre timer om dagen på en fem dages arbejdsuge, så vil man forbrænde 600 kalorier ekstra.

Hvis man sammenholder disse tal med, at man cirka forbrænder én kilokalorie per kilo, som man vejer, når man har løbet én kilometer, så vil du på et år, som svarer til cirka 45 uger på arbejdsmarkedet, have forbrændt lige så mange kalorier, som hvis du havde siddet ned alle dagene og havde løbet 8-10 maratons i din fritid.

Det kan dog være anstrengende at stå op i lange perioder, og dette leder os til en første fordel ved et Steppie balancebræt.

Her er de ergonomiske og menneskelige fordele ved Steppie

Der findes rigtig mange fordele ved at anvende et balancebræt. For det første vil det blive mere behageligt og derved mindre anstrenge at stå op i et par timer i streg. Grunden til dette er ganske simpelt, at det er mindre anstrengende at stå dynamisk, fremfor hvis man står statisk med begge ben plantet i jorden.

Hvis man stadig synes, at tre timer lyder som lang tid, så kan man naturligvis vælge at stå på brættet én time om morgenen, én time omkring middag og én time om eftermiddagen.

Her er en liste med andre ergonomiske og menneskelige fordele, som Steppie kan bidrage til:

 • Du vil opnå en bedre cirkulation i kroppen. Dette gælder både ilt- og blodcirkulationen.
 • Du vil blive mere opmærksom.
 • Du vil opleve færre smerter i ryggen og nakken, da Steppie fremmer kroppens naturlige holdning, og derved undgår du uheldige arbejdsstillinger, som kan skabe smerter.
 • Du træner din core, selvom du ikke bevæger dig.
 • Du har en langt mindre risiko for at udvikle slidgigt i fremtiden, da Steppie giver en rigtig god balancetræning, der er med til at styrke musklerne i dine led.
 • Din fedtforbrænding vil stige med omtrent 35%, hvis du står på et balancebræt fremfor at sidde. Dette vil hjælpe på vægten, og det vil forebygge sygdomme, der ofte er associeret med overvægt eller for lidt motion.

Hvis dette lyder som fordele, som du gerne vil opleve, så kan du finde Steppie og læse mere på HUMA.dk

 

Her er de økonomiske fordele ved Steppie balancebræt

Dette afsnit omhandler, hvordan Steppie kan være en god investering for virksomheder. Steppie bliver en god investering gennem to økonomiske fordele:

 • Færre sygedage
  Nakke- og rygsmerter bidrager til en meget stor del af sygedage på arbejdsmarkedet, men dette kan du heldigvis være med til at afhjælpe, hvis din virksomhed vælger at investere i en Steppie til medarbejderne.
 • Skærpet koncentration
  Skærpet koncentration er lig med øget effektivitet. Hvis du gerne vil have, at dine medarbejdere er skarpe og opmærksomme gennem hele arbejdsdagen, så er Steppie helt sikkert en god investering.

Sæt en pris på sundhed og velvære

 

Kan man virkeligt sætte en pris på sundhed og velvære? Dine medarbejdere vil nemlig ikke blot blive sundere, de vil også blive gladere, hvis du vælger at anskaffe dette produkt til din arbejdsplads. Velvære, glæde og sundhed hænger unægtelig sammen, så hvis du gerne vil have glade medarbejdere, et godt arbejdsmiljø og øget effektivitet, så er dette uden tvivl løsningen for dig og din virksomhed.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *